17917353_10212727860771879_8483885153764918956_o

Week 14: Philips vintage weekend en bruidsfotografie

Elke week kijk ik terug op wat er zoal voorbij is gekomen, wat ik heb gedaan en wie ik heb ontmoet.

Afgelopen week wat vrij verschillend. Van een dagje vrij en lekker hobbyen op maandag, leuke afspraken met klanten op de zaak, tot een vintage weekend beurs bij het Philips Museum in Eindhoven op zaterdag en allerlei rommelmarkten bezoeken op zondag.

Omdat ik vaak wel een dagje of soms een weekend klussen heb voor TASK4 of een optreden met de band No Time, is het fijn om even bij te tanken op maandag. Dan moet niks en mag alles 🙂

Verder ga ik starten samen met Angelo met exclusieve bruidsfotografie. Dit jaar en volgend jaar zal een opstartfase zijn waarbij we het allemaal vorm gaan geven. Afgelopen dinsdag wel al de eerste bruiloft vastgelegd om te gaan fotograferen.
Een kleine blik in een website in opstartfase: https://huwelijksfotograaflimburg.nl/

En in dat verlengde heb ik vrijdag nog een mooie fotoshoot mogen doen in Valkenburg. De kasteelruine. Een erg mooie plek met veel mooie fotoplekjes. Het zonnetje liet zich ook zien. Na de fotoshoot was het wel bijna tijd voor weekend en ben ik met Angelo lekker koffie en gebak gaan eten bij Luna in Stein.

Zaterdag was een wel hele leuk dag, het eerste Vintage weekend in het Philips Museum in Eindhoven. Met een volgeladen auto met oude computers, oa. videopacs richting het museum. Daar was op de eerste verdieping een ruimte waar verschillende verzamelaars van Philips producten hun waar konden uitstallen.