Mijn Bands

Over allerlei onderwerpen die mij interesseren schrijf ik een blog. Van tekenen, gadgets, mijn websites die ik heb tot de reizen die ik maak. Dus trek lekker je sloffen aan, kopje thee erbij en wens ik je veel leesplezier!

Bands waar ik in speel of heb gespeeld

Over de jaren heen heb ik in heel wat verschillende bands gezeten of zit ik vandaag nog in. Van pop, neo-prog rock, fanfare tot funk, soul en jaren 80.

Ook de bands of projecten waar ik in uitgeholpen heb zal ik noemen. Beetje bij beetje zal ik hier alles in gaan vermelden. Natuurlijk ook nog de foto’s en video’s erbij zover die nog bestaan 🙂 Makkelijkste is natuurlijk om van nu af aan te beginnen en terug in de tijd te gaan. Oke daar gaat ie dan!

2016

 • Madonna Tribute band – Toetsenist – project gestopt
 • No Time 80sband – Toetsenist – Eerste back to the 80s party in November gehouden
 • Muziekkorps Sint Callistus Neerbeek – 2e / 3e Trompetist – Met dirigent en mijn toenmalige trompet docent Jacques Cuijpers

Uitgeholpen 2016

 • D.E.M

Voor 2016

 • Miss Trouble
 • All about Eve
 • Orphean Neo prog rock
 • Tina Turner Tribute band
 • Smileys Groove
 • 9BPM
 • G8 (spreek uit als Gate)