Mijn lief Sphynx katje is vandaag jarig en is 13 jaar. Ze is een blue tabby Sphynx en we hebben haar nu al een kleine 6 jaar in huis. Een paar maandjes voordat we haar in huis hebben gehaald hebben we Noël, een brown tabby Sphynx in huis gehaald. Tot op de dag van vandaag kunnen ze het ontzettend goed met elkaar vinden.

Lafayette ligt het liefste in haar mandje boven voor het raam. Met de verwarming eronder aan en extra dekentjes heeft ze het nooit koud. Ze kan daar wel uren liggen, soms snurkend en soms op haar rug genieten als ik haar aai. Noël komt er ook wel vaak bij liggen, het pas dan ook maar net in het mandje.

Lafayette is maar een klein poesje, ze is bij de geboorte af aan al klein gebleven. Met een 2,5 kilo lijkt ze nog bijna een kitten in vergelijking met Noël die ruim 4,5 kilo is. Sommige vinden de katten maar eng. Maar voor mij zijn ze de liefste katjes die er zijn! Met beide hun eigen persoonlijkheid, hun nukken en herkenbare trekjes.

Ik hoop natuurlijk zal ze beide nog lang in ons huisje mogen zijn! De liefde en warmte die ze mij geven krijgen ze dubbel en dik terug.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] 7 feb. 2020 Hiep hiep hoera 😻🎉🎈Lafayette is jarig https://kimhouben.nl/sphynx-lafayette-is-jarig/ […]

Reacties zijn gesloten.