Pitch

Hallo!

 

Mijzelf voorstellen doe ik graag, ik ben Kim Houben. Even in het kort vertellen wie ik ben en wat ik heb gedaan? Met een kleine 20 jaar werkervaring en veel hobby’s ben je morgen nog aan het lezen, of lees gerust verder op mijn website. Maar om toch een idee te krijgen wie ik ben kan je hieronder een impressie krijgen. Interesse gewekt? Graag vertel ik meer maar ben ik ook benieuwd naar jullie. Dan het liefst persoonlijk, met een kop koffie erbij.

Gestart als een ICT-er na afronden van de Informatica opleiding op de HTS. Een ‘echte’ software programmeur geweest en vele detacheringsopdrachten door het land gehad. Maar in de IT moet je met de tijd mee gaan, je ’talen’ blijven bijhouden en toch ook wel blijven zitten waar je zit. In die tijd was het visuele aspect niet echt een ding. Knopjes hier en daar kris kras op het scherm, en laten we het al helemaal niet over het kleurenpallet hebben.

En zo ging ik mij meer toeleggen op gebruikersinterface en interactie en heet dat vandaag de dag Visual Designer, UX / UI designer. Met oog voor detail, kleur, compositie en toch die blik naar code en interactie. Mijn kennis en kunde is breed. Ik hou van uitdagingen en vooral ook om in teamverband de inspiratie te laten borrelen. Of het nu gaat om design voor een website, UX voor een mobile app, een flitsende video, productfoto’s voor dat nieuwe magazine of een potje gamen, hier kun je me allemaal voor wakker maken. Zogezegd!

Hieronder kan je een selectie vinden van gemaakt werk. Interesse gewekt? Laat zeker een berichtje achter.

bulk-rename-windows

Business

Een selectie van visual designs, concept art en logo design voor zakelijke klanten.

Visual Design  // Game Art

Een selectie van visual designs, concept art en game art.

VIDEO

Een selectie van video’s gemaakt voor klanten of als concepten.

Skills

Adobe Photoshop
Adobe Dimension
Adobe XD
Adobe After Effects
Adobe Lightroom
Adobe Illustrator
Final Cut Pro video edit software

Bekijk mijn linkedin profiel