Mijn nieuwe leasewagen

Foto’s uit de oude doos

Het was een zonnige, doch nog wel wat fris dagje, 12 juli 2002. En blij dat ik ben, ik met mijn knalrode opel astra. Het is wel een leasewagen, maar ach.

Toendertijd werkte ik bij Pro/Future (BCT) als software developer en programmeur. Rond het jaar 2000 was er een goeie ICT bubbel. En rond dat jaar ging ik ook na mijn studie HTS Informatica aan de slag bij dit bedrijf. Ik heb meerdere leaseauto’s gehad.

Maar deze rode bolide was ook wel leuk om mee te rijden. Natuurlijk hadden er ook al andere meegereden, dat was vaak wel te merken dat ze nogal ‘afgetrapt’ waren. Maar ondanks dat was ik blij ermee. Oh en kijk eens mijn coupe krul, toen erg in om een permanentje te zetten.

Onderweg in de auto naar huis. Toen woonden we in Graetheide. En dit was de weg vanuit Berg naar Born, waarbij je het straatje en dus ook het gehucht Graetheide aan deed. We hadden daar een leuk appartementje met tuin. Ons eerste huis samen gekocht.