Ik dacht het is wel weer eens tijd om te schrijven waar ik zoal mee bezig ben. Het jaar is nu een kleine 1,5 maand op gang en er zijn al veel leuke dingen geweest of waar ik mee bezig ben. Alles heeft wel raakvlakken met mijn hobbies; Dat is ook mijn doelstelling, dit leven is er niet om te werken maar om plezier te hebben met het uitvoeren van hobbies en er van te leven. Tot nu toe lukt die mindset en transitie hiernaar toe aardig.

Oké, eens even kijken wat er zoal op mijn pad ligt en wat ik mee bezig ben op dit moment.

 

computerhistorischmuseum.nl

Deze website heb ik opgezet en samen met Angelo onderhouden we deze. Ondertussen ben ik druk bezig om alle computers in de collectie te fotograferen en toe te voegen aan de website. Het is een hele klus maar erg leuk om te doen. Zo kom ik computers tegen die ik nog niet eerder gezien heb, of die vele malen ouder zijn dan ikzelf 🙂

Uiteindelijk hebben we het plan om een echt te bezoeken museum te maken. Dat is natuurlijk niet zo 1,2,3 gedaan en achter de schermen ben ik er dan ook volop mee bezig. 

computerclublimburg.nl

Gerelateerd hieraan ben ik mede organisator van de nieuwe op te richten retro computerclub in Limburg. Samen met Angelo en een andere mede computer enthousiasteling, Roland, zijn we bij elkaar gekomen om een maandelijkse computerdag te houden. Doel vooral om mensen die geïnteresseerd zijn in onderwerpen als retro computers, retro gaming, reparaties van oude computers, kennisdeling, etc, een plek te geven om hier over te nerden en gezellig bij elkaar te zijn.

Er is nu een datum van onze eerste clubdag, 22 maart 2020. Er zijn al aardig wat mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief, natuurlijk dan even afwachten of zijn ook komen naar de clubdag. In ieder geval veel zin in, nog wel wat organisatorisch werk te doen, maar dat komt vanzelf wel goed.

The New Sensation

Daarnaast blijf ik lekker bezig met de muziek. Met de band Hanssi Kaiser staan er inmiddels al een tal van gigs op, vooral theater en een dag op de 4-daage in Nijmegen. Met de andere band, The New Sensation zijn we onze nieuwe vaste zangeres Paula aan het inwerken. Ook hebben we daar al wat leuke gigs in het verschiet.

Het oliebollenconcert van net eind vorig jaar wat een goeie boost voor ons als bandleden en band, van de beelden heb ik een 3tal promo’s gemaakt.


The New Sensation