Kim Houben

11794459_10203339348283436_4168913133654595698_o

Hi! Ik ben Kim Houben

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Dit is mijn eigen website, waar ik van alles schrijf en deel. Over allerlei onderwerpen die mij interesseren schrijf ik een blog. Van tekenen, gadgets, mijn websites die ik heb tot de reizen die ik maak. Van computer spelletjes die ik speel tot mijn werk en wat ik allemaal doe. Niet alleen wat ik allemaal doe, hobby’s en werk, maar ook reviews van producten die ik aankoop. Kortom, genoeg leuke dingen om te lezen! Dus trek lekker je sloffen aan, kopje thee erbij en wens ik je veel leesplezier! Heb je een vraag over mijn website kan kan je me altijd een berichtje sturen via een van mijn social media kanalen.

Mijn Hobby’s

Ik ben altijd wel een bezige bij, niet alleen met creatief wezen maar ook met ondernemen of muzikaal. Wat ik allemaal doe?
Hieronder een opsomming. Soms ben ik wat minder actief met de een bezig dan de ander.
Maar samengevat zijn dit toch wel de hobbies die mij het meeste boeien 😀

 

 

Ik speel in bands als toetseniste en trompettiste. Ik heb ook in verschillende bands en projecten gezeten. Lees meer hierover.  Daarnaast creëer ik eigen muziek, elektronische muziek en diverse mixen en ben ik met een nieuw project bezig in ambient / synthwave style. Bekijk deze pagina.

 

 

Ik ben ondernemer en heb een eigen zaak sinds 2003. Met veel plezier en passie maak en creëer ik.

 

 

 

Ik heb al aardig wat landen en plekken bezocht. Ik hou niet alleen van bijzondere vakanties en plaatsen , ook filosofeer ik graag over de wereld. Bekijk hier een deel van mijn vakanties.

 

 

 

Ik maak abstracte schilderijen en fantasy landschappen. Zowel digitaal als met kwast en verf laat ik graag mijn inspiratie stromen. Mijn werk kan je hier bekijken.

 

 

 

Ik creëer video’s en edit video’s. Ik fotografeer, heb een eigen fotostudio en veel van deze hobbies is dus mijn werk geworden.

 

 

 

Overige hobby’s? Alles wat ik niet in bovenstaande categorieën kan plaatsen, komen hier. Naast de vele interesses die ik heb, probeer ik dit ook in de vorm van een website weer te geven. Ik maak websites van mijn hobby’s en interesses.