Interieur styliste

Wie ik ben

Als interieurstyliste gespecialiseerd in futuristisch ontwerp, stel ik me graag voor als iemand die creatieve en innovatieve interieurconcepten ontwikkelt voor diverse sectoren, waaronder themaparken en resorts, attracties, musea en tentoonstellingen, hotels, winkels en restaurants, dierentuinen en waterparken. Mijn passie ligt in het creëren van buitengewone en meeslepende omgevingen die bezoekers een unieke en onvergetelijke ervaring bieden.

In mijn werk combineer ik een diepgaand begrip van ruimtelijke vormgeving met een vooruitstrevende visie op technologie, duurzaamheid en gastbeleving. Ik houd rekening met de thematische elementen en doelstellingen van elk project, om zo een harmonieuze en meeslepende omgeving te creëren die naadloos aansluit bij de behoeften en verwachtingen van het publiek.

Ik werk nauw samen met architecten, ontwerpers en andere professionals om een holistische benadering te bieden bij het ontwikkelen van interieurconcepten. Mijn expertise omvat het selecteren van innovatieve materialen, het creëren van aantrekkelijke kleurenschema’s, het ontwerpen van opvallende meubels en verlichting, en het integreren van geavanceerde technologieën om een futuristische sfeer te realiseren.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een interactieve tentoonstelling, een adembenemende attractie of een luxe hotellobby, ik streef ernaar om een ongeëvenaarde esthetiek en functionaliteit te bieden. Mijn doel is om bezoekers en gasten onder te dompelen in een wereld die hun verbeelding prikkelt en een blijvende indruk achterlaat.

Als interieurstyliste met een focus op futuristisch design, ben ik vastbesloten om innovatieve en meeslepende interieurs te creëren die een nieuwe standaard zetten voor de genoemde sectoren. Ik geloof dat door middel van gedurfde visie, creativiteit en een goed begrip van de behoeften van het publiek, we samen een spannende en grensverleggende toekomst kunnen vormgeven voor de wereld van design in deze sectoren.

VOORBEELD CASE

StarCruise Grand Hotel

Concept

Het StarCruise Grand Hotel is een nieuw op te richten hotelketen, welke een prominente plaats zal krijgen bij pretparken over de hele wereld.

Verbeelding

Het zal de verbeelding prikkelen naar een futuristische toekomst waarbij gasten zich wanen op een ruimteschip of op een verre ruimtestation.

Beleving

Een beleving voor iedereen! Verkenning en ontdekking van de ruimte, een onvergetelijke ervaring waar gasten kunnen genieten van de luxe uit de toekomst.

MATERIALENPLAN

 • Gepolijste betonnen vloeren

  Een strakke en moderne vloeroptie die duurzaamheid en een eigentijdse look biedt.

 • Marmeren accenten

  Marmer kan worden gebruikt voor pilaren, accentmuren of receptiebalie en geeft de lobby een elegante en luxueuze uitstraling.

 • Roestvrij staal

  De integratie van roestvrij stalen elementen, zoals leuningen, decoratieve elementen of meubelaccenten, zal de futuristische esthetiek versterken en zorgen voor een schone en gepolijste look.

 • Holografische displays

  Voor boeiende visuele presentaties en interactieve informatiedisplays in de lobby.

 • High-Tech Meubilair

  Meubilair in futuristische stijl gemaakt van materialen zoals gepolijst metaal, acryl of strak leer kan het algemene thema aanvullen en comfortabele zitplekken bieden voor gasten.

 • Futuristische kunstinstallaties

  Het installeren van unieke en in het oog springende kunstwerken, sculpturen of installaties die het futuristische thema weerspiegelen, kan dienen als aandachtspunten en gespreksonderwerpen in de lobby.

CONCEPT ART