Dat was me weer een jaartje, een jaar met veel leuke dingen maar ook mindere dingen. Een muzikaal jaar, een jaar met mooie vakanties en uitjes, een nieuwe boost voor de eigen zaak, en overal toch ook een gezond jaar voor mij.

Het jaar die verder ging met de voorbereidingen voor optredens van Hanssi Kaiser, de echte Duitse jaren 70 band. Met optredens oa in het theater in Weert waar ik mijn debuut had niet alleen op trompet maar ook op accordeon. Daarnaast een nieuwe band waar Angelo en ikzelf een visie van hebben verder proberen op de rit te krijgen. Waarbij het 1e optreden nu zal plaatsvinden over een kleine 2 weken! Een jaar die ook muzikaal was door naar een optreden van Toto te zijn geweest en een indrukwekkende performance van Hans Zimmer en band te hebben gezien. En Synthwave en retrowave die mij verder heeft beïnvloed in het creëren van meer eigen werk.

Een jaar waar ik weer een paar mooie plekken op de wereldkaart heb ontdekt. Samen met Angelo een heerlijke vakantie gehad in de Dominicaanse Republiek en een heerlijke stedentrip naar Praag.

Een jaar ook waarop we besloten te verhuizen met onze eigen zaak. Een nieuwe impuls die een ware toevoeging is geweest om nog meer zelf te blijven ondernemen. Mijn interesses voor het behoud van digitale en fysieke herinneringen groeit, en ik ooit samen met Angelo zijn en onze droom, om een computer historisch museum te starten, steeds een stapje dichterbij komt.

Een jaar die lijkt vol goede positieve vibes te zitten en ik ook altijd probeer te behouden heeft toch ook altijd wel wat mindere positieve dingen. Dingen waar je geen invloed op hebt, of gezondheid van andere waar je alleen maar zelf kunt proberen sterk te zijn voor de andere. Een jaar waarvan je dacht dichter bij personen te kunnen komen maar dit juist het verder uit elkaar drijft.

Een jaar die voor mij ook wel omgevlogen is, en mij elke keer weer laat beseffen dat je er uit moet halen wat je kunt. Een jaar die mij weer de ogen opent en ik mezelf moet blijven. M’n eigen ding moet doen, al wijkt dat soms af van het vertrouwde pad.

Mijn voornemens voor het nieuwe jaar zijn natuurlijk gezond blijven! Samen met Angelo genieten. Daarnaast mag voor mij het weer een muzikaal jaar worden en blijven. Ik hoop ook weer wat mooie dingen in de wereld te mogen zien. Dat het weer een bijzonder jaar mag worden die ik kan toevoegen aan mijn herinneringen!