zaterdag 23 oktober 2021

Forum

Meldingen
Alles wissen

off-the-grid Forum

Off the grid
Berichten
Onderwerpen

Nieuws

Nieuw onderwerp wat je wilt bespreken wat niet in een ander forum past? Plaats het hier.

1
1

 

Offthegrid Cafe

Praat gezellig in het offthegrid cafe met andere. Luchtige gesprekken onder het genot van een koffie of een theetje.

0
0

Energie

Alles wat te maken heeft met het opwekken van eigen energie, het bewaren van energie. Welke energie bronnen zijn goed om te gebruiken. Eigen energiebronnen. Kortom, hier krijg je energie van!

0
0

Communicatie

Hoe en wat communiceer je met andere als er plots geen internet meer is. Of wat als er geen stroom is? Je mobiele telefoon leeg? Hoe zorg je dat je je weg naar huis weet en hoe je andere kunt bereiken.

0
0

Privacy

Privacy, hoe zorg je ervoor dat je dit behoud en kunt behouden. Welke programma's zijn geschikt om anoniem te gebruiken. Waar moet je op letten bij het gebruik van programma's wat betreft je privacy. Niet alleen online maar ook offline. Hoe kan je ook anoniem zorgen voor je privacy op straat. Hoeveel gegevens weet men van je en is dit terecht?

1
1

Overleven

Stel je hebt geen stroom, geen stromend water, geen internet en geen mogelijkheid om geld te pinnen. Wat doe je? Hoe overleef je. Wat heb je nodig en wat zijn handige tips om je voor te bereiden hierop?

0
0

Zelf verbouwen

Het verbouwen van voedsel, van groente en fruit. Het oogsten (en hoe) van eigen groente en fruit. Wat kan je thuis zelf doen. Wat zijn goede manieren. Welke middelen kan je gebruiken. Alle tips over je eigen groente en fruit te oogsten.

0
0

De natuur

Wat kan de natuur je bieden. Wat is eetbaar en wat niet. Wat is bruikbaar en wat niet. Hoe schoon is je omgeving. Hoe kan je de natuur gebruiken om je te helpen elke situatie.

0
0

De kip en het ei

Het houden van kippen of andere klein dieren die kunnen voorzien in voedsel. Hoe kan je deze dieren houden in je eigen tuin. Verzorging en alles wat er bij komt kijken.

0
0

Deel: